miércoles, 20 de enero de 2010

LES TIC DINS DE L'EDUCACIÓ

Les tecnologies i l'educació en general i l'Educació Social en particular, són una eina imprescindible en l'época actual.

Com educadors, crec que és imprescindible conèixer i experimentar amb les tecnolgies actuals per tal de poder realitzar projectes conjunts amb els usuaris que acompanyem en el seu procés educatiu.

Les tecnologies fan més fàcil i atractiu qualsevol projecte. En l'actualitat existeixen molts projectes educatius emmarcats dins de les noves tecnologies que han ajudat, ajuden i ajudaran a moltes persones a realitzar-se com a persones i ser psrtícips de la societat implicant-se en ella per poder realitzar el canvi social en general i el canvi personal en particular.

Però les tecnologies tenen també una part negativa, les tecnologies ofereixen en ventall extraordinariemnt ampli, és per això que no tot el que ens ofereixen és aprofitable i tant educadors i usuaris hem de saber discriminar el que ens pot ser útil o no per al nostre desenvolupament personal i per poder realitzar algun canvi afavoridor dins de la societat.

En definitiva crec que les tecnologies són molt positives per a l'educació, però és molt important possar-hi cura per tal de realitzar-ne una molta utilització.

No hay comentarios:

Publicar un comentario