miércoles, 20 de enero de 2010

CONTRAPUBLICITAT


Amb aquest anunci sobre el software LINUX hem volgut expressar que tot i ser un software lliure (ja que totes les aplicacions són gratuïtes i realitzades per usuaris), creiem que les grans companyies no deixen que realment arribi a tots els usuaris. No existeix cap mena d’acció publicitària que publiciti aquest producte a tota la gent que hi estigui interessada.

Per aquest motiu ens fem la pregunta a l’anunci si realment es lliure i posem el logo del software dins d’una gàbia, una gàbia que les grans empreses li han posat.


Aquest és un contranunci al software de windows. Tot i que el software de windows ens obre les portes a tota la informació i a la llibertat de ser informat, i ens dona la sensació de tenir el poder en les nostres mans, amb aquest anunci, volem expressar la necessitat de recordar de la importància de no oblidar-nos dels problemes que encara existeixen a les nostres societats, uns problemes que moltes vegades no surten a la xarxa, més ben dit, que no volem mirar a la xarxa, però que malauradament encara existeixen a molts llocs del planeta.

Aquest anunci vol ser un petit recordatori a la gent per que no s’oblidi dels problemes del món.






El vídeo de la poma de l’apple i el cuc, és un vídeo crític a aquest sistema operatiu.

Amb ell volem dir que tot i que es mostren com el sistema més segur i alternatiu al que hi ha, creiem que també està podrit, està en mans d’una multinacional que només busca el negoci. A més no és fàcil arribar a aquest sistemes, ja que el preus dels ordinadors que venen són força prohibitius per a la gran majoria de la població.

Nosaltres ens preguntem: si realment aquest sistema va tant bé? Per que només és exclusiu per a la gent amb diners?. Com podem deduir, aquest és un sistema podrit, que discrimina a la població sense recursos per poder accedir a utilitzar-lo.




No hay comentarios:

Publicar un comentario